Webshop » Winkel Boom (België)

Winkel Boom

Onze produkten zijn ook te verkrijgen bij Creative Art Store in Boom. U kan daar een deel van onze produkten kopen. Produkten die u besteld hebt via onze webshop, kunnen ook daar afgehaald worden. U ontvangt een berichtje wanneer u uw bestelling kan afhalen in de winkel. (meestal de volgende werkdag)

De winkel is ook een dpd verzend- / afhaalpunt voor de gemeente Boom.

Contacteer ons 
Adres : Blauwstraat 25/27 - 2850 Boom België   
Email : info@creative-art-studio.be 
BTW : BE 0872 811 839 

Openingsuren 
Ma - Do - Vr 
12u00 - 19u00 
Di - Zo 
GESLOTEN 
Woe 
10u00 – 19u00 
Za 
10u00 – 18u00 
  
Voor de meest originele en gepersonaliseerde geschenken in Boom springt u best eens binnen bij Creative Art Studio. Voor iedereen die graag origineel uit de hoek komt of gewoon zelf graag creatief bezig is, hebben wij het nodige in huis. 

Originele cadeau-ideeën 
In onze winkel in de Blauwstraat 25-27 te Boom, nabij Antwerpen kunt u terecht voor heel wat creatieve spullen. Wij hebben het assortiment van pixiecrew en wol/katoen van Annell. De laatste trends van Rayher en u kan ook bij ons terecht voor exclusieve Diamond Painting pakketten. 

Vinyl, flex en flock liggen hier klaar voor de plotterhobbyisten, net zoals materiaal van pixelhobby. Tot slot hebben we ook verpakkingen voor doopsuiker te koop. De collecties van B&B Collections - De Makerij - Marco zijn verkrijgbaar in onze winkel. Wij hebben enkele unieke displays te huur, deze kan u terug vinden onder het tabblad Gelegenheden/Feesten. 

Als klap op de vuurpijl kunt u ook uw knutselfeestjes voor de kinderen in onze winkel organiseren, of desgewenst op een andere locatie naar keuze. 

Onze webshop 
Onze webshop heeft heel wat gifts en geschenkideeën in de aanbieding. Creative Art Studio verkoopt online gepersonaliseerde geschenken zoals zeepjes, theelichten en handletteringcreaties. U kan er ook terecht voor leuke attenties op feesten zoals communies en verjaardagen. Wij maken voor elke gelegenheid een uniek geschenk op maat van de klant. 

Voor al uw evenementen vindt u hier ongetwijfeld ook de nodige inspiratie voor kinderanimatie. 
Onze webshop is als volgt ingedeeld: 
Hobbymaterialen: Rayher - Pixelhobby - Diamond Painting - Wol&Katoen van Annell - Plotterhobby - Kruissteekpakketten 

Gelegenheden & Feesten: Huwelijk - Doopsuikerverpakkingen - Geboortegeschenken - Communie/Lentefeest - Wil jij mijn.... - Meter/Peter geschenken - Geschenken Juf/Meester - Moeder/Vaderdag - Displays te huur 

Gadgets & Leuke verjaardagstraktaties 

Pixicrew 

Artikelen van andere Handelaars 
In Creative Art Studio verkopen we ook artikelen van andere handelaars. Spring dus regelmatig eens binnen om niets te missen.. 

Contacteer ons 
Hebt u verdere vragen voor ons of wilt u zelf eens uw creatieve werkjes te koop aanbieden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Creative Art Studio.


      Loading...